velkommen til min tekstile verden!

patchwork-mønster

Jeg designer patchwork-mønstre som jeg tilbyr i PDF-format, alle med norsk tekst.

kurser

Kurs Log Cabin Design
Kurs Log Cabin Design

Jeg har avholdt kurser innen Patchwork,  Quilting og Mixed Media i flere år.  Jeg  kommer gjerne til dere og gjennomfører mine kurs i deres kurslokal. 

Mine aktuelle kurstilbud endres og utvides stadig.  Jeg tilpasser gjerne kursene etter deres ønsker. Dagskursene kan utvides med passende teknikker til helgekurs og kurser kan kombineres.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, jeg gleder meg til å høre fra dere.   

av og til blir jeg tullerusk...

Min "Skrikhals"
Min "Skrikhals"

Mine venner kjefter ofte på meg fordi jeg tilbringer for mye tid hjemme. Men nå er det en gang sånn at jeg har gjort hobby til yrke og utøver dette fra stua. Og det finnes ikke noe bedre enn å stå opp om morgenen og vite at jeg kan sy, tegne, male og quilte hele dagen uten avbrudd.

Mine venner har rett. Jobben tar ofte overhånd, det blir ikke laget mat, husholdet lider, og skuldrene, ryggen og hodet streiker. Og da lurer jeg på om jeg er i ferd med å bli litt tullerusk.......

 

Her er min Heule (på tysk, krysning mellom Høne og Eule=ugle), på godt norsk Skrikhals.

MIXED MEDIA, art journaling OG tekstile eksperimenter

Jeg har i besøkt flere kurser i Mixed Media, Art Journaling og Tekstile Eksperimenter.  Det er alltid morsomt og lærerikt med nye teknikker og materialer.  Mine kursforsøk ender gjerne som tekstile kort eller samles i Leporellos (brosjyre/faltbok).