velkommen til min tekstile verden!

nYTT 2021! log cabin design "årsabo" månedlige mønster

I år planlegger jeg å tegne tolv Log Cabin Design mønstre som jeg tilbyr i et "årsabo". Hver måned henter jeg et motiv fra naturen (blomster, fugler og andre) som jeg omdanner til abstrakte Log Cabin blokker.

De månedlige mønstrene inkluderer 1 - 3 blokker samt forslag og material-lister til sammensetning av blokkene til duker, løpere, puter og/eller veggquilts. (Dette er ikke et prosjekt hvor blokkene samles i et årsverk).

 

I tillegg til grunnleggende patchwork-kjennskap, forutsettes det i mønstrene at dere behersker sying på papir (Paper Foundation Piecing). 

 

Prisen for et "årsabo" er NOK 770. Betalingen utføres i to omganger: etter bestilling forfaller den første raten på NOK 385 for månedene januar til juni og den andre raten på NOK 385 følger i juni for månedene juli til desember.

Månedsmønstrene sendes ut per e-post senest den 5. hver måned.

 

Bestilling av et "årsabo" ønskes skriftlig per e-post eller per kontaktformular.

kurser

Kurs Log Cabin Design
Kurs Log Cabin Design

Jeg har avholdt kurser innen Patchwork,  Quilting og Mixed Media i flere år.  Jeg ønsker å utvide min kursvirksomhet i Norge og kommer gjerne til dere og gjennomfører mine kurs i deres kurslokal. Det er også mulig og avholde kursene på Jevnaker/Hadeland (50 minutters kjøretur fra Gardermoen) som er min"base" i Norge.

Mine aktuelle kurstilbud endres og utvides stadig.  Jeg tilpasser gjerne kursene etter deres ønsker. Dagskursene kan utvides med passende teknikker til helgekurs,  kurser kan kombineres eller dere har egne ønsker til nye teknikker og/eller material.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, jeg gleder meg til å høre fra dere.   

av og til blir jeg tullerusk...

Min "Skrikhals"
Min "Skrikhals"

Mine venner kjefter ofte på meg fordi jeg tilbringer for mye tid hjemme. Men nå er det en gang sånn at jeg har gjort hobby til yrke og utøver dette fra stua. Og det finnes ikke noe bedre enn å stå opp om morgenen og vite at jeg kan sy, tegne, male og quilte hele dagen uten avbrudd.

Mine venner har rett. Jobben tar ofte overhånd, det blir ikke laget mat, husholdet lider, og skuldrene, ryggen og hodet streiker. Og da lurer jeg på om jeg er i ferd med å bli litt tullerusk.......

 

Her er min Heule (på tysk, krysning mellom Høne og Eule=ugle), på godt norsk Skrikhals.

MIXED MEDIA, art journaling OG tekstile eksperimenter

Jeg har i besøkt flere kurser i Mixed Media, Art Journaling og Tekstile Eksperimenter.  Det er alltid morsomt og lærerikt med nye teknikker og materialer.  Mine kursforsøk ender gjerne som tekstile kort eller samles i Leporellos (brosjyre/faltbok).